Det här behöver du;
1kg potatis
200g tinad bladspenat
1 rejäl klick smör
ca 2dl mjölk
salt, peppar & muskot
600g vit fisk
2dl creme fraiche
skal och saft från ½ citron, resten klyftas och sparas
½ dl dill
salt & peppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och koka potatisen. Därefter klickar du i smöret, krydda med salt, peppar och blanda ihop med mjölken till ett mos. Blanda i muskotnöt och den tinade spenaten.
Lägg därefter i fisken på rad i mitten av en ugnsfast form. Salta. Klicka i moset runt fisken.
Blanda ihop creme fraiche med rivet citronskal, citronsafr, dill, salt & peppar. Bred såsen över fisken. Lägg citronklyftorna ovanpå såsen.
Gratinera i mitten av ugnen cirka 30 minuter.
Smaklig spis!
Den Där ser jag fram mot att sätta tänderna i ikväll vill jag lova! Ser supersmarrig ut!
ReplyDelete