Så är INTE fallet.
Söndagen var full i varenda minut och när vi väl kom hem var vi rejält hungriga. Då fräste vi på i pannan och lagade en riktig immunförsvars rätt. Det här behöver du.
Marinaden:
0,5 dl soja
0,5 dl lokalt producerad honung
3 msk vitvinsvinäger
3 msk fint skuren ingefära
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk mjöl
Övriga ingredienser:
100 g sockerärtor
2 grovt hackade salladslökar
1 röd chillifrukt
Börja med att blanda marinaden, skiva köttet och lägg strimlorna i marinaden. Blanda ordentligt. Grovhacka övriga grönsaker och lägg i en skål. Hetta upp en stekpanna alternativt en wokpanna. När pannan är riktigt het slänger du i sockerärtorna, bara så de får färg. Ta upp de igen och skaka av lövbiffen innan du fräser köttet mycket snabbt i omgångar tillsammans med den hackade chilin och salladslöken. Ta upp och fräs nästa omgång. När allt kött har stekts lägger du i allt i pannan och toppar med marinaden. Låt puttra i Max en minut!
Avnjuts med grönsallad eller jasminris! Receptet är för 4 personer.
This looks delicious and healthy, thanks for the recipe! Google did not translate all the words.
ReplyDeleteHey there Candice! Thank you for your response!! I´m sorry Google translate couldn´t find all the right words! Let me know what the words are and I´ll try to find it in English for you! The food is def worth a try!! :)
Delete